♥ SeGalanyA AdA ♥

WelcOme To My Blog SEGALANYA ADA ThanKs For VisitiIng My BloG Dont Forget to give YoUr Comment by Syah Segalanya Ada

Koleksi Video Show syahman

Monday, May 7, 2012

Kisah seorang Munsyid

Update Aktviti

Assalamualaikum...
da lama saya xupdate cite nasyid saya..huhu..bersawang gak blog nie..alhamdulillah,28/4/2012 yg lepas, saya telah dijemput oleh lecturer saya, Dr Lihanna utk membuat persembahan utk hari sukan sebuah tadika.xtawla nape ari tu semangat sgt nk perform,sampai sana kul 7pagi ag.parent pun xsmpai ag(da lamakan xshow kat luar nie..hehe)..dok mundar mandir kat sana,tup tap tup tap saya pi makan roti canai kat kedai mamak pelita,belakang ampang point..nyum2x.nyaman tok..

kul 8.15 saya gerak ke tmpt kejadian balik..tgk2 majlis da nk start.awal la plak start majlis kali nie..pada permulaanya saya ingat saya akan perform dpn adik2 tadika,rupa2nya dpn parent mrk..OMG!! xkan la nk nyanyi 25rasul utk mak ayah budak2.huhu..nk dijadikan cite,cd player pun xleh nk play lagu 25Rasul tu,last but not least back up plan dtg,nyanyi lagu Lament dan Segalanya Ada..Alhamdulillah,penerimaan yg cukup baik.

 

 kisah yg kedua ni ag best..malu semalu2nya kowt...abis je show saya kat ampang tu,sya bergegas balik UIA tuk amik bestfrenz saya..mtk diowng temankan saya pi kenduri kawin Maryanti(ustazah pilihan)..kul 12 kami gerak ke Dewan Siantan..sampai je sana,majlis cukup meriah..kami dgn selamba sesuka hati terjah ke dlm dewan..tgk2, nape banner majlis ni lain?nape pengantin pun mcm xkenal je..saya informla kat kwn2 saya ni..diwong pun suh saya check kad kenduri..dgn slow motionnya saya kuarkan kad dan tgk...YA ALLAH!!!bukan hari ni la..esok majlisnya! malu dong...huhu.nasib baik xbg ag hadiah kat tuan rumah.ape ag,dgn kondifennya kami memasukkan hadiah dlm beg(beg kwn perempuan) dan perlahan berjalan ke luar ke parking keta..smpai je dlm keta kami gelak sekuat2nya.malunyeee....huhu

papehal pun,barakallahulakuma pn maryanti dan suaminya..moga2 mahligai yg terbina ini kekal hingga ke syurga. :-)


p/s: baca dl kad kawin tu.jgn main terjah je kenduri org.hahaha

best regards,
Share

No comments: