♥ SeGalanyA AdA ♥

WelcOme To My Blog SEGALANYA ADA ThanKs For VisitiIng My BloG Dont Forget to give YoUr Comment by Syah Segalanya Ada

Koleksi Video Show syahman

Saturday, August 13, 2011

Berbuka Puasa

Reunion Sri Abim Al-Hikmah

Assalamualaikum....

13 Ogos 2011,yup,tarikh ni la kami semua berkumpul kembali setelah lama berpisah.yela,time camni je la dpt jumpa balik.Kami adalah ex Sri Abim Alhikmah..setelah lama berpisah..huhu..lau saya xsilap,kami adalah student darjah 6 tahun 2000.

masing2 da berubah wajah mrk,tp ade gak yg masih sama.masing2 da menunjukkan kemachooan dan kecutetan..hik3.yela,bila da lama xjumpa,byk citer yg nk dikongsi..ade yg da grad,ade yg sedang mengambil ijazah(macam saya),ade yg sambung ijazah..ade yg dah kawinnn..yg ade anak je belum ag.hehehe..tp ade gak yg telah pergi mengadap Illahi (al-fatihah buat arwah Illias & Cg Munirah).So,saya mls nk taip da,just share pic ngan awk semua ek :-)

Pengarah jamuan: Nur Izzati Ibrahim
Bendahari: Nur Izzati Ibrahim
Lokasi: Restoran Syam
Tetamu undangan: Hamzi,Akmal,Marzuqi,Syahman,Izzati Ibrahim,Izzati Yahya,Amirah Syazana,Farah Ilane,Syakira,Huda...kan kan?semua da cute n macho kan?hehe..ini la kwn2 saya time skul rendah dan smpai la skg..hehe.

k la,smpai disini sahaja kisah saya kali nie..selamat malam dan selamat berpuasa
Share

2 comments:

::Cik Pija:: said...

wah, mesti terimbau balik kenangan2 nakal dulu dgn kawan2 kan abg syah? :D

Syah Segalanya Ada said...

aah adik pija.mmg pun.kdg2 bila kitaorng tanya tntg org tu,kita akan describe skali camne org tu semasa skul rendah.mmg byk kenangan..bukan mudah nk jumpa n jaga hubungan yg terjalin lebih 10tahun nie :-)