♥ SeGalanyA AdA ♥

WelcOme To My Blog SEGALANYA ADA ThanKs For VisitiIng My BloG Dont Forget to give YoUr Comment by Syah Segalanya Ada

Koleksi Video Show syahman

Wednesday, May 25, 2011

Gitar Akustik

Gitar Akustik untuk Dijual

Assalamualaikum...

kali ni syah ade perkhabaran buat kwn2 semua..actually syah nk jual gitar syah yg br beli..xsmpai 5bulan pun beli.rasa2 mcm 3bulan je kot.n syah langsung xpakai.syah petik 3-4 kali je..kih3..so,bila syah pk balik,syah nk jual la.

Gitar ni brand EVO (branded la gak),boleh sambung ke power amp.harga asal syah beli dlm rm600,tp syah nk jual dlm rm500.(boleh nego lagi).masih lagi dlm keadaan baik sbb xsentuh sgt,even still ade pelekat plastik lagi kat gitar (^_^)..syah akan beri semua brg gitar tu termasuk dgn begnya skali..

ni adalah keadaan gitar tu:-




kepada sesiapa yg berminat,leh tinggalkan maklumat sprt no fon ke email syah
syahmanz@yahoo.com

p/s: jual sbb xreti main n xsempat nk main.Share

7 comments:

Mell said...

boleh tau tak berapa tahun dah gune ?

joegrimjow said...

Jom join contest senang ni, menang sehingga RM500 =)

Syah Segalanya Ada said...

Mel: haha.xsmapi 3bulan pun mell..nak ke?

::نور فيلزاتي:: said...

agak2 kalau kumpul duit ni sempat lagi x nak beli ni abg syah? cntik gitar tu. suka2. =)

Syah Segalanya Ada said...

he4..smpai bila tu :-)
bajet awak wape?

::نور فيلزاتي:: said...

hehehe. tak tau nak bajet brapa la. tpi mmg minat nak main gitar~=)

Syah Segalanya Ada said...

Lau rm500 nk ke?mmg baik punya ar.bleh smbg kat power amp