♥ SeGalanyA AdA ♥

WelcOme To My Blog SEGALANYA ADA ThanKs For VisitiIng My BloG Dont Forget to give YoUr Comment by Syah Segalanya Ada

Koleksi Video Show syahman

Saturday, November 13, 2010

Rangkuman Kisah bulan 10

Berlakon & Pertandingan Kuiz Arab

Assalamualaikum wbt..

hari ni xleh nk update lama2 sbb syah kena fokus utk study last paper esok..dev. psychology..pray for me ok..entry kali ni syah nk share beberapa pic yg syah xsempat nk upload sblm nie..

utk pengetahuan semua,syah tolong kwn syah -faiz- utk asgment dia sem ni..kena berlakon jd watak ayah..haha..mentang2la muka syah ni mcm org tua..kih2.ceritanya ialah tntg kemalangan jalanraya..ala,pandu cermat jiwa selamat la..xlama pun berlakon.utk last shot je. alhamdulillah,semua berjalan dgn lancar.thanks to him sbb bg peluang ni. :-)


mesti xnmpk syah kan kat ne..haa tu,atas skali,terselindung..
pakai bj pagoda n songkok kain pelikat.kih3


next lak syah kena wakil kelas utk pertandingan quiz arab antara kelas lain..hik3..memang pertandingan sengit antara kami.alhamdulillah,kami dpt johan utk pertandingan tu.team kami terdiri dari syah,jefri,atikah,siti dan dua2 org lagi dr kelas ustzh zeti..mmg best sgt2 koz dpt tmbh ilmu tntg arab. :-)

Kenangan di kelas arab lvl3
Share

No comments: