♥ SeGalanyA AdA ♥

WelcOme To My Blog SEGALANYA ADA ThanKs For VisitiIng My BloG Dont Forget to give YoUr Comment by Syah Segalanya Ada

Koleksi Video Show syahman

Tuesday, August 24, 2010

Nur Ramadhan 2

Show Iftar Perkampungan Orang Asli

Assalamualaikum dan salam ramadhan...udah lama syah xupdate blog nie..dah bersarang dah sini..kih3..tanxz kepada rakan2 yg masih ag sudi baca blog ni wpun xde menda yg dipostingkan...

Alhamdulillah pada 21hb yg lepas,syah telah mengadakan persembahan nasyid di Bt 12, Gombak..iaitu perkampungan orang asli.Program ini adalah anjuran Titian Asli.Waaa~memang happening sgt2 suasana disana..adik2 disana da menganggap abg2 fasi ni spt abg2 diaowng sendiri.sehinggakan syah tgk ade yg didukung oleh abng2 fasi..layanan mrk seperti adik beradik..satu usaha yg murni dan bagus yg dilakukan oleh club ni.keep it on!!

berbalik kepada citer show,semuanya berjalan dgn lancar..yg paling best bila adik2 pun turut berada disisi syah diatas pentas..dan mrk siap menari ag..bygkan lagu ritma kehidupan diaowng bleh menari..dan lagu cebisan kenangan lak mrk siap wak gaya tersendiri...diakhir persembahan,syah menyanyikan lagu wali band bersama dgn adik2..xingat sngt lagu tu,so nyanyi serangkap je..hehehe... credits to kawan2 syah spt ira,dila,adilah,qasim,firdaus n presiden club,razi n tanxz to all of u koz jemput syah wak show..jd,ini la serba sedikit pic utk anda semua.. :-)


Share

Friday, August 6, 2010

Kisah kita

~Sharing moment~

Assalamualaikum...

da lama syah xupdate blog nie.Alhamdulillah masih lagi diberi kesempatan hidup utk meneruskan sisa masa yg ada dimuka bumi ini..praise to Him..Utk kali ni,syah xdpt nk cite panjang2 koz jap ag syah akan ke Wangsa Maju plak.jd ape yg sempat,kita update disini ek..

Actually bulan 7 lepas,life syah penuh dgn aktiviti..bermula dngn program Motivasi & Qiyamullai di Teluk Gong,Mass Gath Stuff,Farmstrap,family reunion n byk ag..pendek kata 2minggu masuk sem baru uia,2minggu tu la syah tido paling awal kul 1am..huhu..tiap2 minggu lak memang ade program,sehinggakn diri syah demam 2x..n show nasyid terpaksa ditolak krn kesempitan masa..huk3.Alhamdulillah bulan ni byk masa terluang n syah bleh 'konsentrate' dgn pelajaran syah.yela,subjek sem ni bukan calang2 susahnya.kui3 (^_^)..ok lah,ni antara pic2 progam syah bulan 7 lepas.sama2 kita nikmatinya :-)

Kem motivasi & Qiyamullai di Teluk Gong

Share