♥ SeGalanyA AdA ♥

WelcOme To My Blog SEGALANYA ADA ThanKs For VisitiIng My BloG Dont Forget to give YoUr Comment by Syah Segalanya Ada

Koleksi Video Show syahman

Saturday, July 17, 2010

Diriku sudah bankrap

Nokia X6

Assalamualaikum...

Pertama skali syah nk ucapkan tq kepada semua yg masih sudi singgah di blog syah yg xseberapa nei..dah lama syah xupdate dlm blog nie..actually syah br saje masuk semester baru kat Uia Gombak.jd byk benda yg perlu diuruskan..tmbh2 apabila sem ni syah diberi jwtn mainboard dlm STUFF Club...so bykla kerja yg perlu disiapkan,meeting plak tiap2 malam..huhu..tp xpela,syah pun enjoy wak kerja nie..xdela strees sgt dgn study yg begitu memeningkan..

Sblm syah nk citer topik sebenar posting kali ni,syah nk ucapkn berbanyak terima kasih kat Abg Muadz Almassr koz memberi peluang syah utk show di klang pada sabtu lepas..show tu sbnrnya adalah utk mengutip dana utk pembinaan masjid disekolah tersebut.xlupa juga jutaan terima kasih buat Cg zakma kerana melayan syah lebih dr sepatutnya..rasa segan sgt2.pada mlm tu syah perfom bersama2 dgn kopratasa.byk ilmu pengetahuan yg syah dpt dri diaowng nie.

Alrite,semalam syah pi pertama kompleks bersama2 ngan bestfrenz syah,Andy Sahlam..syah bgtau dia yg syah nk cari hanfon baru..yela,telefon yg syah pakai skg teruk sgt keadaanya..sehinggakan nk menghubungi org xsmpai 2minit shj bleh bercakap,then terus off..syah pada mulanya nk beli iphone 3g.tp bila di 'survey',Iphone ni byk kekurangan..kebanyakan org ingin memilikinya hanya utk 'style'..pada mulanya pekedai ni,Eli namanya cdgkan syah utk beli nokia N97,tp tlpn tu terlalu mahal utk syah..last2 syah bgtau dia bajet syah xsmpai Rm1k je..last2 dia bw keluar satu model br nokia iaitu NOKIA X6.touchscreen lebih kurang iphone,function lebih kurang iphone,5megapixel,16gb dan byk ag...semuanya dia bg RM1100 shj.harga asal yg dijual ialah RM1300-RM1500..syah pk punya pk,akhirnya syah membelinya juga..wpun ade rasa kesal skit koz membazirkan duit utk membeli tlpn ni,tp syah rasa puas ati koz akhirnya hajat lama yg tersimpan tertunai jua..hope ianya berbaloi utk syah :-)

skg syah nk mengejar hajat yg paling besar dlm hidup syah..doakan agar syah dpt mengecapinya pada tahun depan.huk3 (^_^)

Wsalam....Share

2 comments:

nadia said...

wah, syah pakai handphone baru. Nokia X6 mmg cun. Function`y mmg okey.

selamat kembali ke UIA dan selamat menjalani sem baru syah :)

Anonymous said...

hajat apa tahun depan tu bah?