♥ SeGalanyA AdA ♥

WelcOme To My Blog SEGALANYA ADA ThanKs For VisitiIng My BloG Dont Forget to give YoUr Comment by Syah Segalanya Ada

Koleksi Video Show syahman

Tuesday, May 4, 2010

Alkisah hidup ini

Coretan kisahku

4 Mei 2010
11.00 am

Assalamualaikum.

ape khabar semua?sihat2 harapnya semua kawan2..1st of all,syah nk ucapkan berbanyak terima kasih kepada mrk yg telah memfollow blog syah..akhirnya blog ini dah mencecah seramai 50org dlm masa seminggu yg lepas :-)

kali ni syah nk share kisah hidup syah.huk3.malu gak nk citer,tp xpela,pengalaman yg berharga kot.utk pengetahuan semua,29 april lepas syah keja kat klcc kat parkson sbg promoter.keja memang tough,letih,dan mencabar dugaan kaki.kih3.Akak yg incharge syah memang baik..syah panggilnya akak kuppu.memang best keja situ,dpt kenal ramai org dlm masa sehari :-)
tp syah xdpt meneruskan kerja situ sbb masalah yg xdpt dielakkan..syah terpksa amik cuti 2 ari :-( .Kemudian,syah cukup kesiankan kat akak kuppu,jd syah terpksa undur diri n meminta akak kuppu cari pekerja lain..maka,berakhirlah kisah syah di KLCC

Berakhirlah kerjaku disini

Mungkin ade hikmahnya,bila syah berhenti dr keja,byk lak jemputan show n program yg dijemput.alhamdulillah rezeki Tuhan berikan melimpah kat syah.Dan utk makluman semua,syah pun sedang berusaha utk mengendalikan dan menganjurkan program dan konsert dibawah naungan Aman Studio(syarikat syah).antaranya aktiviti yg dirangka pada bulan 5 dan bulan 6 ialah Konsert amal indie,pertandingan bowling,program motivasi bersama artis,mini konsert di wangsa walk,lawatan smbil belaja dan lain2 lagi..

buat masa sekarang ni,syah sedang tumpukan perhatian kepada penganjuran mini konsert wangsa walk,konsert indie,pertandingan boling dan kem motivasi..doakan agar syah dpt lakukan yg terbaik utk anda semua :-)

baru2 ni gak syah mendpt satu mesej yg bertanyakan sebegini dr cg sekolah syah dl:
c: syahman,cg nk tanya sumting nie
s:haaa,bleh cg.tanya byk pun bleh
c:syahman,cg dgr syahman kena buang dr uia sbb byk ponteng kuliah,pastu cg dgr org ckp syahman sombong sgt2.

menyirap darah syah dgr biter msj ni..huk3..then syah explain la kat cg tu bhwsanya syah xkena buang uia pun.agpun,pointer syah masih ag ditahap yg terbaik.jd xde sebab yg munasabah utk sya dibuang dr uia.syah tambah ag,syah sbnrnya bukan sombong.cuma kdg2 bila kita terlalu mesra menegur org,org akan kata ag buruk kat syah.jd syah hanya akan berpada2 menegur kwn berlainan jenis.hanya mrk yg betul2 rapat ngan syah je yg syah mesra layan mereka :-)

Universiti Islam Antarabangsa,Gombak

jd setakat ini dl coretan kisah syah utk kali ini..moga2 kita dipanjangkan umur utk bersua ag dilain warkah :-DShare

No comments: