♥ SeGalanyA AdA ♥

WelcOme To My Blog SEGALANYA ADA ThanKs For VisitiIng My BloG Dont Forget to give YoUr Comment by Syah Segalanya Ada

Koleksi Video Show syahman

Wednesday, March 3, 2010

Persembahan Nasyid

Show AGD & Convo Festival


Assalamualaikum w.b.t...
3/3/2010

wahh..sudah lama xupdate blog nie.rasa2nya dah 2-3minggu kot :-) sob2..pertama sekali syah panjatkan kesyukuran kerana masih ag diberi kesempatan utk bernafas dimuka bumi ini...THANK YOU ALLAH...

hari ini syah nk citer aktivti syah dlm minggu nie..minggu yg amat bz sehinggakan tido pun xcukup..huk3..minggu nie byk sgt citer nya bermula la dr show,aktiviti club,pelajaran dan karnival i kasih tue.sabtu lepas syah ade wak show kat AGD Stuff.lagu yg dipersembahkan ialah Kesaksian,Lament dan sebuah cinta(kump. SOFAR)..alhamdulillah semuanya berjalan ngan lancar n audiens dah menerima lagu sebuah cinta tu.mlm tu hanya la show santai bertemakan 1 Malaysia.jd mlm tu syah pakai ala2 india skit la..tp xla nmpak mcm pakaian india pun.huhu..nt u all tgk la pic,ade x sama ngan india.kih4


pada hari ahadnya plak syah terpksa ke Hotel Sri Pacific utk temubual bersama wartawan hiburan dari UTUSAN MALAYSIA.tanxz kat ayah ngah n fad koz bg man peluang utk sama2 dlm conference tu.kiranya 1st time gak ar menjawab ngan wartawan nie :-) gabra pun ade..yela takut salah cakp.ahaks..

Pada hari mlm isnin lak syah ke main auditorium UIA utk mendgr ceramah tentang keseimbangan hati dan akal..panelistnya mlm ialah timb pengarah IKIM (syah lupa nama dia),ust pahrol md juoi dan bro saiful reza(kaunselor uia).kehadiran mlm tu sperti biasa lebih kepada sister..bleh dikatakan separuh dr dewan tu penuh dgn kaum mereka.huhu..btw,input mlm tu dpt byk gak ar..antaranya hati kita adalah menteri,akal kita adalah bendahara dan nafsu kita adalah penjahat..antara hati dan akal,mana yg dtg dl?byk persoalan yg dikupas oleh panelis2 pada mlm tu disertakan dgn kes2 yg sering berlaku dlm kalangan masyarakat kita skg nie..papehal pun,tahniah kepada WAFA Club krn berjya menganjurkan forum..

haaa..ari selasa plak,syah wak show kat IIC,Gombak..Alhamdulillah semuanya berjalan dgn lancar..ari tu syah nyanyi lagu Lament,segalanya ada dan jodoh&takdir...cuma lagu jodoh&takdir je kurang memuaskan krn xpraktis..sblm naik pentas shahiran nk duet lagu tu.ape ag,belasah je la..hahaha..resultnya,sumbang mahram dimerata-rata tmpt dlm lagu tu..sowi ek abg halim :-p


abis je show kat iic syah ke danau kota utk meeting ngan mainboard karnival 1 kasih..dlm kul 4 camtu abis la..ape ag,smpai bilik,solat asar then terus hanyut dlm mimpi...pada sebelah mlm nya syah menghadiri meeting ngan PIC krew syah..agenda pd mlm tu membincangkan byk benda..so dlm kul 11 lebih abis la..balik bilik,smbung plak ngan assignment n take home test yg perlu diantar...fuhh..lewat tido..kroooohhh~

ari rabu pada sebelah mlmnya nnt syah terpaksa menghadiri induction course utk para fasi...hujung minggu ni kena jd fasi utk adik2 sekolah..huhu..xsabar nk jd budak2 nnt..kih2..
btw,doakan syah utk esok ari koz esok syah ade quiz History & Civilization dan juga presentation..hope semuanya berjalan dgn lancar...

syah sertakan serba sedikit aktviti syah utk minggu ni n minggu depan...

4/3/2010-Quiz History
5/3/2010-Group discussion
6/3/2010-Fasilitator di UIA(2 Hari)
6/3/2010-Family day Nasyid FM (kalu sempat pi ar)
8/3/2010-Meeting Karnival 1 kasih
11/3/2010-Quiz science of quran
20-21/3/2010-Karnival 1 kasih

sebelum syah undur diri..syah nk promote kat anda semua,sape2 yg ingin menyertai pertandingan2 sempena karnival 1 kasih nie,sila hubungi syah (012-9292250)..antara pertandingan yg dianjurkan ialah:-
1)street soccer (johan rm500)
2)pertandingan nasyid-10 peserta- (johan rm300)
3)pertandingan idola kasih -10peserta-(johan rm300)
4)pertandingan memasak -8 peserta- (johan rm100)
5)pertandingan gubah buah -8peserta- (johan rm100)
6)pertandingan mewarna -100peserta- (johan rm100 setiap kategori)

jadi,kepada sape2 yg berminat,hubungi syah secepat mungkin..1st come 1st serve ok??

wsalam semua....jumpa ag
Share

No comments: