♥ SeGalanyA AdA ♥

WelcOme To My Blog SEGALANYA ADA ThanKs For VisitiIng My BloG Dont Forget to give YoUr Comment by Syah Segalanya Ada

Koleksi Video Show syahman

Tuesday, February 9, 2010


Latest news from aman

Assalamualaikum w.b.t

pe khabar ek kawan2 semua?huhu..dah lama syah xposting dlm blog ni..xsempat tgn nk berblogging skg nie.bukan kerana tiada minat,tp tiada masa utk menaip.tambahan ag,sebulan ni (rasanya dah cukup sebulan) terlalu byk aktiviti dan kerja yg perlu disetelkan secepat mungkin.dan skg ni pun syah rehat dr wak note2 koz esok ade midterm politics.

btw,dlm sebulan ni syah lebih byk tertumpu kepada kerja2 nasyid dan program uia.antara yg syah buat kena latih n jaga adik2 junior maahad recording time s.sem ari tu sehinggakan cuti mid sem dihabiskan di studio dan Andy plak,xdpt pi jalan mana2 kat kelantan ari tu..sowi ek andy.sian dia.huhu.selain tu gak,syah terlibat secara langsung dlm karnival 1 kasih anjuran adfinity consultant.karnival ini akna diadakan pada 20 dan 21 mac 2010 di stadium bukit jalil.ade pelbagai aktiviti spt konsert nasyid,games,booth dan sbgnya.semalam br je selesai press conference di muzium telekom Kl utk karnival 1 kasih.Pc tu dihadiri oleh abg halim,Feelhoney,rahmat n of kos Inteam.

last weekend gak syah terlibat dlm explore race utk STUFF club.memang meriah sgt2 dan teramat letih smpi blk terus tido tnpa mandi.hik3..dan minggu ni jadual syah amat pack skali dgn meeting utk karnival 1 kasih,exam,group diskus,program club.even raya cina ni pun xdpt blk kg koz ade exam..sedihnya..huhu..btw xpela,nnt bleh curi masa utk blk kg.hik3..di bawah ni syah sertakan skali gambar2 yg sempat diupload ukt kawn2 smua..hopefully u guys enjoy..








Share

No comments: