♥ SeGalanyA AdA ♥

WelcOme To My Blog SEGALANYA ADA ThanKs For VisitiIng My BloG Dont Forget to give YoUr Comment by Syah Segalanya Ada

Koleksi Video Show syahman

Thursday, December 10, 2009

Sekitar Hari Raya Aidiladha

Memori Aidiladha

10/12/2009
7.35 am

Assalamualaikum wbt..

mitk maaf byk2 kepada kwn blog koz dah lama xupdate blog nie..actually,laptop ni br je siap direpair smlm..udah seminggu xon9 nie..sunyi n sepi rasanya mlm2 tanpa laptop..btw,posting kali ni syah nk update tentang raya haji fmly syah yg lepas...

hari pertama ni mcm biasala..pakai2 cantik dan pi solat raya..lepas je dr solat raya,kitaorg makan2 dl ngan sedara mara..kemudian br le ke tapak penyembelihan..hik3..








Pada belah malamnya pula kami 'membakar' daging2 lembu..ape ag,anual activity salak group(sedara mara) la...BBQ..huhu..pas asar api mula dihidupkan syah?syah mcm biasa,tido..huhu..letih sgt2 pada belah paginya.so,abg2 sedara la yg menghidupkan api.pas isyak,kami mula mem'bbq'kan daging2 lembu itu..hurmmm..sedap..tp,30min kemudian,semua kaum2 wanita xde.kemana mereka MENGHILANG???mrk tgk finale NUR KASIH..hampeh tol..kaum laki je la yg makan n bakar daging.hahaha..ni la antara gelagat2 mereka pd mlm tu..




Jadi,itu la serba sedikit aktiviti syah di hari raya yg lepas.dan syah gak nk mtk maaf kat kwn2 yg jemput syah dtg beraya kat umah ataupun kenduri kahwin,yg mana syah xdpt hadir.maaf byk2..masa amat suntuk ketika itu..papepun,moga2 kita semua dpt bertemu ag dgn raya yg akan datang.amin..

Wsalam

Share

No comments: