♥ SeGalanyA AdA ♥

WelcOme To My Blog SEGALANYA ADA ThanKs For VisitiIng My BloG Dont Forget to give YoUr Comment by Syah Segalanya Ada

Koleksi Video Show syahman

Tuesday, December 15, 2009

macam-macam hal

Alahai anak buah ku

15/12/2009
5.42pm

Assalamualaikum wbt...

utk posting kali ni syah nk kongsi citer utk ari ni..ari ni bleh la dikatakan letih gak.yela,ade kelas dr kul8pg smpai la kul 12.50tgh ari.ari ni kelas nya ialah science of quran,science of hadis & Intro to history & civilization..fuhhh..jem otak nk menerima..tp still dpt follow dgn rileks nya...hik3..abis je kelas td terus blk mahallah sbb nk jumpa ngan produser nasyid indie vol1..sape ag lau bukan Abg halim Ahmad :-)

xde pe yg penting sgt pun..just nk bincangkan tentang perkembangan album budak maahad...masih ag dlm pembikinan,tp dah hampir 90% lagu2 mrk dah nk siap.dan lagu diaowng lebih mantap ag.haha..untung berurusan dgn abg halim nie :-) kemudian dia ade menyatakan hasrat utk menggunakan khidmat man as jurugambar utk album nasyid indie vol2.insyaAllah xde hal punya..n mlm esok insyaAllah akan digunakan khidmat kamera tu utk shownya bersama dgn nice di UIA..jgn lupa dtg beramai2 tau

abis je jumpa,blk bilik,solat zohor dan kemas2 brg..terus blk ke kl..tp singgah umah kak ya dl..yela,anak2 buah syah bersunat..xziarah ag diaowng tu..smapai je umah,terus syah gelakkan diaowng..hik4..jahat tol pak sedara nie..ade la usik2 diaowng tu..hik3..yg xtahan,Danila pun dah pandai mengusik abang2 dia :-D

kul 5pm syah gerak blk umah kak ma..nk amik ank2 buah yg ni lak kat umah opah (pengasuh) diaowng.smpai je umah opah tu,si arif ni terus jerit

"Haaaa,kan org dah ckp,tu ayah man kita,dia la yg nyanyi lagu tu"

konfius syah dgr..then lepas masuk keta,arif ni ade la ckp yg dia dgr syah nyanyi atas keta mak sedara dia(kak cah)..lepas 3-4saat,dgr dia menyanyi..rupe2nya dia nyanyi lagu DITANGISAN CINTA.tp part chorus jela..hish budak nie,memang kuat tol daya ingatan dia..patutla 2mlm lepas,dia masuk bilik syah,dia dok nyanyi2 n syah mcm familiar je ngan lagu tu..ha3..hebat tol ank buah syah yg sorg nie..

skg ni si arif ngan main game ps2 dia,n yg adiknya lak dok makan potato chip dr td.mtk skit xbg..kedekut tol budak nie :-)

papehal pun,i luv all of them so much..nakal2 diaorng pun,tetap menghiburkan ati.. :-)

Wsalam

Share

No comments: