♥ SeGalanyA AdA ♥

WelcOme To My Blog SEGALANYA ADA ThanKs For VisitiIng My BloG Dont Forget to give YoUr Comment by Syah Segalanya Ada

Koleksi Video Show syahman

Saturday, October 3, 2009

Persembahan Nasyid

Show Nasyid Talk "Muslim U-Turn"

1/10/2009
8.30pm
Main Auditorium,IIUM.

Assalamualaikum....

Syukur kehadrat Allah kerana telah dimudahkan segala urusan hambaNya ini..Dan bersyukur juga kerana dijauhkan dr segala malapetaka dan bencana..Kali ni syah nk citer tntg show utk talk Muslim Uturn.satu topik yg best dipersembahkan oleh ust hasrizal.

Syah dimaklumkan oleh penganjur 3ari sblm prgrm.lau xsilap syah,nama wakil penganjur yg jemput ni ialah hanisah.1st time dgr jemputan,ati syah gembira sgt2.yela,ade peluang utk menghiburkan ag org ramai.lepas bincang2 punya bincang,syah pun pk blk...show ni memang besar bg syah.kiranya amat penting.

Lusanya,syah borak2 ngan abg halim Devo..n syah berseloroh ajak dia show sama2..xsangka dia dgn senang memberi jwpn 'ya'..sbnrnya syah masih xpercaya yg dia sudi show sama2.yela,dia dah pro,syah ni br nk bertatih..yg membimbangkan syah lau show tu hancor..siyes dia akan malu..tiap kali syah jumpa dia,syah akan ask dia,adakah dia konfom nk join..n jwpn dia tetp sama.. :-)

ptg sblm prgm brlangsung,kami berdua pi reherseal..ptg tu abg halim nyanyi cukup2.huhu..syah xdpt nk nyanyi kos br bgn tido.suara pun jd rock! :-D lepas soundchck,kami blk bilik utk bersiap2..lepas isyak kami ke main audi.Mlm tu kami nyanyi lagu Ditangisan cinta,Demi cinta suci(Halim secara solo) dan juga Satu hari Di hari Raya..Lagu raya sbnrnya kami berlataih time soundcheck.hik3..main hentam je..tp mlm tu memang best.Alhmdulillah,semuanya berjalan dgn lancar wpun syah ade gak lari tempo utk lagu raya n abg halim lak ulang lirik lagu Demi Cinta Suci tu.pape pun,mlm tu memang gempak.Feedback yg kami dpt utk lagu Ditangisan cinta pun amat memuaskan.. :-)

Sblm syah nk stop,syah nk ucapkan berbyak4 tima kasih kepada pihak penganjur,Maaruf Club koz sudi jemput syah..n xlupa gak Abg halim yg memberi kepercayaan utk berduet ngan syah pd mlm tu..InsyaAllah,lain kali kita jumpa ag..







p/s:sowi pic xwape ok.sbb kamer xok :-(
Share

No comments: