♥ SeGalanyA AdA ♥

WelcOme To My Blog SEGALANYA ADA ThanKs For VisitiIng My BloG Dont Forget to give YoUr Comment by Syah Segalanya Ada

Koleksi Video Show syahman

Friday, October 30, 2009

Canon EOS 1000D

Perkhabaran seminggu dlm hidupku

Assalamualaikum...

30/10/2009
11.45 am

Wa..sudah lama xbuat citer dlm blog nie.Sbnrnya syah memang bz sgt2 dgn assignment dan presentation utk course syah sem nie.tmbh2 ag,syah join nasyid club IIUM,jd byk gak program yg terlibat.minggu dpn syah dah nk final exam.doakan syah ek sume..Moga2 dimudahkan utk menghadapi final exam yg mendatang nie..ari ni ade 2 citer nk habaq kat sume..nk canang2 la ni.Hik3..

citer pertama:
tanggal 24/10/2009 syah bersama2 dgn andy telah ke lowyat.utk pe?bukan utk baiki laptop,bukan utk baiki nset.tp syah kesana nk beli kamera. Canon EOS 1000D.alhamdulillah,lepas survey,tlpn kwn2 tanya pendapat,sume ckp yg tu dah ok utk level syah.actually ni 1st time syah beli benda dgn lebih separuh dr perbelanjaanya adelah duit syah sendiri.so,amat2 menyakitkan skit la.yela,duit simpanan dah abis.tp xpela,minat syah dgn kamera tu dah lama dah sbnrnya..time matrik ag.cuma dah lama dipendamkan..tu yg beli gak tu.faedahnya dpt?seminggu kelaparan.hahaha..maka dgn rasminya ari tu syah beli kamera tersebut.

ptg tu ape ag,test dgn andy n kwn2 yg lain la..hik3..tambahan lagi beli kamera tu utk tlg butik kak ma gak sbnrnya..nk jd fotografer butik dia.hope dptla keja tu nnt ngan kak ma..amin!




citer kedua:
yg ni syah nk inform kat semua pengunjung kat sini..skg album nasyid indie vol1 laris dipasaran.dgn syah pun ade skit je stok skg nie..jd sape2 yg ingin medaptkan album nasyid indie vol1 bleh msj syah tau..dgn harga rm18 saje xtermasuk kos penghantaran.jd sape cepat dia dpt.memng rugi kalau xdptkan album nasyid nie..dlm tu byk lagu2 yg best.memang rugi sgt2.hubngi syah ek lau sape2 nk.stok dah nk abis da
jd,setakat ini dl citer yg syah nk kongsi dgn sume selama seminggu dua sblm ni..pas2ni memng bz skit la koz nk final dah..hik3..jd ape2 hal,syah akan cite blk kat sume ek..nwy,tanxz koz telah menyokong nasyid indie dgn membeli album yg original.dan yg paling penting kpd mereka yg telah menyukai lagu DITANGISAN CINTA..syukran jazilan semua.


Share

No comments: