♥ SeGalanyA AdA ♥

WelcOme To My Blog SEGALANYA ADA ThanKs For VisitiIng My BloG Dont Forget to give YoUr Comment by Syah Segalanya Ada

Koleksi Video Show syahman

Wednesday, July 22, 2009

Caller Ringtone Aku!!!

Assalamualaikum...

ingin saya umumkan disini bahawa lagu Segalanya Ada & Ditangisan cinta telah memiliki CRT sendiri

Segalanya Ada (artis : Syahman)
Maxis : 137775
Celcom : 65602
Digi : 67923
UMobile : 165702

Di Tangisan Cinta (artis : Syahman, Taqi NICE, AbdHalim Devotees)
Maxis : 137776
Celcom : 65603
Digi : 67924
UMobile : 165703


DOWNLOAD INSTRUCTIONS

FOR Maxis
dail *131*# dan tekan CALL/SEND
contoh : *131*137765#


FOR DIGI
sms CT BUY JB dan hantar ke 2000
contoh : CT BUY 67013 JB


FOR CELCOM
sms CMT dan hantar ke 22990
contoh : CMT 65592


FOR U-MOBILE
sms CT dan hantar ke 28118
contoh : CT 165692



jangan lupa dgrkan lagu DITANGISAN CINTA di radio nasyid Fm
http://radio.nasyidfm.net/

Wsalam
Share

Friday, July 10, 2009

surat kawin??

'Surat Cinta Dr Polis'

10/7/2009
11.20pm

Assalamualaikum....

Hari ni dlm sejarah....xpenah ag syah drive keta lebih 12 jam..hari yg paling memenatkan...actually syah drive dr kb ke penang n terus ke kl..sumer gara2 kak cah (kakak syah yg ke4) nk pakai keta kat kampus usim..so planning punya planning,decidela nk bw keta waja mai kl..

so,ari ni kul 5 planng nk gerak..tp last2 delay gak sbb syah bgn lmbt..hik3!kul 5.30 br gerak turun..n sempat solat subuh di P.mas..then sambung perjalann ke penang..tp kami stop kat tanah merah utk breakfast..kul 8am dah gerak ke penang..perjalann kali memang mencabar..kami byk berhenti dipertengahan jalan..sbb sistem bdn syah xok...means,nk buang air kecil.hahaha..bukan pe,pg2 buta dah belasah air livita,padan la muka syah..kui3

bila dah nk masuk penang,satu benda xdiingini berlaku...syah dpt SURAT SAMAN..kui3..highway tu sepatutnya had laju 90km sejam..tp syah,110km sejam..haha..so,tambah padan muka kali kedua...tp ari ni saman polis ade diskaun...just rm150.haha..maka,perjalanan diteruskan ag...sampai la penang kul 12..tu pun lewat sbb jln jem sgt2..nk naik feri pun jem,nk lalu jambatan pun jem..

smpai je sana,papa teruskan urusan dia..n syah,terus ke masjid..bukan pe,nk tido sekejap..haha..tp smpai sana,xleh tdo dah..ade tazkirah..dlm bahsa tamil.memng sah xpaham...n ari ni la buat pertama kali syah dgr khutbah jumaat smpai kul 2.15pm..PALING LAMA skali...kebas kepala lutut time tu..

selepas tu,kami kuar makan bersama abg ramzan..after lunch,papa selesaikan urusan2 dia yg masih ade sikit yg xsettel...n syah,amik kesempatan utk tido...tp,tido syah kejap je...30min je...but,its enough for me..tup tap tup tap..kul 5 kami berlepas blk ke kl..satu perjalann yg panjang...sejauh 300km rasanya...tp yg pasti,kul 7 dah sampai kat hentian tapah...sampai sana,makan2,solat2,isi minyak keta..kul8.30 kami sambung perjalanan...n finally kul 9.30 td,smpai la kami umah kak ya..laju gak la bw..xserik2 kena saman..wakaka...

tp yg paling sengal,dr kul 5pg smpai la skg...syah just tido 30MINIT...n just drive....memang MELETIHKAN....nwy,tanxz to Allah koz selamatkan perjalanan jauh kami ari nie...Alhamdulillah...

ni dia surat 'cinta'
Wsalam....
Share