♥ SeGalanyA AdA ♥

WelcOme To My Blog SEGALANYA ADA ThanKs For VisitiIng My BloG Dont Forget to give YoUr Comment by Syah Segalanya Ada

Koleksi Video Show syahman

Monday, June 8, 2009

KTM oh KTM

Jd "DREBAR" Komuter

Assalamualaikum...

dah lama xposting dlm blog nie..huhu1st n foremost,marilah sama2 kita sedekahkan Al-Fatihah kepada Abah kawan syah,Nazirah yg telah meninggal dunia pada maghrib semalam..Moga2 rohnya dicucuri rahmat dan ditempatkan disisi org2 yg soleh..Amin..tabahkan hati mu ek wahai kwn ku..Semua ni adalah ujian dariNya..byk2kan bersabar...
Mintak maaf koz xdpt pi solat jenazah n melawat..xjumpa cari umah :-/ InsyaAllah,kita jumpa kemudian ari..

Secondly,ari ni pi tgk wayang ag..citer jgn pandang belakang congkak..tp xbest pun..(xtau ar org lain camne,sbb penuh dlm panggung tu)tp ade la unsur2 lawaknya tu..yg syah nk citer sini,syah jd "driver" komuter.hik3..1st time dok depan skali..kih2..bukan pe,time nk naik tu,penuh gila ktm tu..last2 diver dia panggil suh masuk dpn ruang pemandu dgn dia..ape ag,cepat2 la naik..sbb gak la wak lawak ngan abg tu..

Syah : Abg2,nk bw tren ni kena amik lesen kelas wape ek?
driver : Ha,tren ni ko kena amik kelas Z..pastu kena praktikal 3bulan..nk kena petik butang
mana,semua kena tau ar..(padahal xde butang sgt pun)
Syah : Bang,camne nk tekan hon?
driver : ko nak wak pe,bknnya ade ayam melintas (loyar buruk gak dia)

tup tap tup tap,sempt borak kat seputih je..sbb ade ramai lak yg masuk dlm tu..memng cam sardin ar dlm tu.huhu


Dats all for today...
Wassalam...
Share

No comments: