♥ SeGalanyA AdA ♥

WelcOme To My Blog SEGALANYA ADA ThanKs For VisitiIng My BloG Dont Forget to give YoUr Comment by Syah Segalanya Ada

Koleksi Video Show syahman

Wednesday, April 22, 2009

^ No Topik ^

Assalamualaikum....

22/4/2009
11.20 am
Dlm bilik kat umah....


Wah...udah lama xberblogging nie..asyik bc yg org punya.Actually dah 2-3 ari i'm thinking what i gonna write in my blog.Well,dah pg ni boring tahap dewa,so,taip jela ape yg patut.huhu (^_^)
So,pagi ni bertemankan lagu Dafi & Gita Gutawa,syah nk citer cuti syah yg dah nk abis dah nie..

Actually,cuti ni xde yg best sgt pun.It's normal day for me.Wake up in early morning,go to Masjid,then continue my sleep.Sometimes i play my lappy..hik3.Well,ade la gak keja2 yg syah wak kat sini..Lke 1st week cuti ari tu,syah byk menghabiskan masa kat Kb,yela,settlekan keja sana sini.Then 2nd week lak,i went to KL.Kebetulan at that time,i had recording session with abg halim.Bley dikatakan seminggu gak la kat sana.

Then,i went to Penang with my father.It's for one day only..After that,i went to flora exhibition.Yela,sempena keputeraab Sultan kelantan.Saje jalan2..tgk2 pokok2 yg cantik..

after that,another week,i spend my whole time with my family.I become the driver for my papa.hik3.Haa..this is my last week here.So,byk la keja kena wak.Kena packing barang.Siapkan dokumen2 penting like Admission purpose,PTPTN and so on so forth.Smlm dah pi amik latest photo of mine.hik3.Chubby!!

Si Chubby

Furthermore,i'm gonna sit for MUET Exam this weekend.Pray for me key?This weekend?jadual syah memang ketat.Pagi sabtu exam muet,petang lak pi beli barang2 yg masih ag xbeli,n jumpa sanak sedara terutama MY GRANDMOTHER..Mlm lak for sure la kena habiskan masa bersama family.Sunday morning,i'm gonna leave.Maybe lam kul 6pm br sampai KL..maybe nk stay umah Kak ya sbb all my stuffs over there.n Planning ari isnin nk pi nilai.tp xtau ag nk ajak sape.koz i miss my friends so much..TUAN,ANDY,ANAS n sape2 yg masih ag kat sana.Ptg lak syah ade sesi penggambaran sekitar KL.finally,selasa,register kat Gombak..Nwy,tanxz to my friends who are helping me in sorting out all the problems about main camp like linda, han_krietz89 dan yang lain2..tanxz

Itula citer syah utk cuti ni & yg akan datang nie..
And for all my friends n visitors who vusut this blog,thanks so much.U guys dah menghidupkan blog ni wpun xde yg best sgt..Tanx u....

p/s:Nantikan kemunculan album 16mei ini....

(syah Segalanya Ada)
Share

No comments: