♥ SeGalanyA AdA ♥

WelcOme To My Blog SEGALANYA ADA ThanKs For VisitiIng My BloG Dont Forget to give YoUr Comment by Syah Segalanya Ada

Koleksi Video Show syahman

Friday, March 27, 2009

Pulau Pinang

Assalamualaikum...
27/3/2009
3.55 pm

ari ni ari jumaat..saje je nk bgtau.ahaks (^_^) actually pagi ni,kul 7 syah bertolak ke penang bersama2 dgn ayahanda,mak tiri n adik tiri syah atas urusan bisnes papa.PUKUL 7,cuba bayangkan.syah sbnrnya xnk ikut.tp disebabkan papa nk bw keta pi,kenala syah pergi.dahla smlm syah tido kul 2pg.xleh tido.dok dgr ayat2 quran je la smlm.bertolak kul 7 pg,kul 8.30 pg kami dah sampai kat tanah merah.xlaju pun bw.yela,dgn mata ngantok.perjalanan ke penang mengambil masa selama 5jam.byk gak keindahan yg cantik yg dpt syah tgk spt bukit bakau,awan2 yg meliputi bukit n lain2..AGUNGNYA KEBESARANMU YA ALLAH....

Alhamdulillah perjalanan selamat.ade jalan br lak tu.kiranya kul 12 tu syah dah ade kat atas feri.dah lama xnaik feri ni.tapi,lautnya dah xmcm dl.. ;-( sbb sampah sarap dah mula byk kat tepian laut.dah tiada keindahan lautnya ag..bau hanyir menusuk kedalam hidung,merosakkan ag panorama alam.cuaca kat luar memang panas.tp xpela,bukan selalu nk menikmati keindahan tu.ha4.


sampai disini,syah ke kedai emas.taukenya memang baik.kenalan dr arwah mami ag.papa mai sini sbb nk amk brg2 kemas yg br utk dijual dikelantan...td byk gak yg diborakkan dgn taukenya,abg ramzan.owngnya memang kacak.anyway,tahniah utk anak abg ramzan koz dpt 10A n skg ni ngah wak jurusan psikologi kat Inti Kolej kat Penang..
ptg td syah bertolak dr penang kul 4.30ptg.dlm perjalanan pulang hujan rintik2.kenderaan pun byk gak.tp yg tension bila ade lori trailer..adoi..tension.tp nk wak camne,jln diaowng gak.agpun,cian gak diaowng.drive lori tu maybe 2ari kot.huhu..alhamdulillah,sampai kat jeli kul 8.so,sempatla utk menunaikan solat maghrib n isyak terus.8.30 gerak blk ke kb.smpai kat wakaf che yeh dlm kul 10 mlm..so kitaowng singgah makan jap.syah xmakn,xde selera dah..ape ag,amik kesempatan utk tido.tp,xdpt tido gak.ni pun syah on9 sbb xdpt tido..xtau nape..adoi..

bytheway,ni la serba sikit coretan hari ni dlm hidup syah....segala kekurangan,arap2 dimaafkan..
Wassalam..


wsalam..Share

No comments: