♥ SeGalanyA AdA ♥

WelcOme To My Blog SEGALANYA ADA ThanKs For VisitiIng My BloG Dont Forget to give YoUr Comment by Syah Segalanya Ada

Koleksi Video Show syahman

Sunday, March 8, 2009

Jatuh Sakit....Rindu?

....Ku telah Jatuh Sakit....

Assalamualaikum..
8.3.2009
Airport Subang

Salam sejahtera buat anda semua..1st of all,nk ucap tanxz kat kawan2 yg selalu mengikuti blog ni..terharu sangat2.maybe syah akan on9 jarang2 je.yela,dah blk kg,nk on9 kat ne ag.dl ade gak internet wirelss kat bilik..skg mana ade ag.skg ni syah kat airport subang ngan ayahanda tercinta,papa..nk blk ke kb.suppose blk smlm ngan bas,tp tiba2 papa nk mai kl.yela,dah kedai butik kak ma dipecah orng,so papa maila..huhu..

Nk di'kabo' sininya,syah dah jatuh sakit sejak blk dr Nilai temph ari..xtau nape.adakah krn perubahan keadaan sekeliling ataupun......merindui budak2 bilik dl.. ;-( tp memang pun rindukan
diaowng sumer..bila la dpt jumpa blk nieh..makan ubat demam pun xberkesan gak..ni pun terpaksa mengagahkan diri utk blk ke kb.kalu x,atas katil la jawabnya..

cuti nie,nk wak pe ek...nwy,kak ma dah offer job utk bulan 5 nie.gajinya rm100 satu masa.pe kerjanya?memasang pelamin.kak ma cakp,byk gak yg tempahan dia time utk cuti sekolah yg mendatang nie..ok gak tu kan?dr dok umah tido je.Jd,dah bgtau la kak ma td yg man ok je.kak ma kol,man datang la kl.

Abang Halim pun ade mesej gak td.dia offer utk join projek dia.recording.byk gak team yg akan masuk projek tu.bc msj yg dia antar,bley tahan gak yg dia offer.so,dah mtk abg halim utk send maklumat prjek tu.nnt Syah akan pertimbangkan blk.meeting utk projek tu ialah nexk week..minggu ni pun maybe sibuk skit.yela dah blk kb nie,kena jumpa sedara mara dl.tmbh2 ag nk pi skul MML nk amik sijil SPM.budak2 nasyid pun ade pertandingan selasa nie.tmbh2 ag budak2 ASPIRASI dah 'book' syah nk jumpa sbb nk ask byk benda.kata mrk la.syah ok je as long as xclash ngan jadual harian..

Nwy,setakat ni dl sbb ni kat airport,kul 8 dah ke boarding dah..aircraft pun dah sampai..so,GTG,doakan kesihatan syah..

p/s: Hopefully bukan akram dhamiri yg drive pesawat nie.hahah!
Share

2 comments:

Danial Izzat said...

sakit la pulak..hahaa

Syah Segalanya Ada said...

haha...windu kat sowg debater nie yg bila slalu mtk lagu ayat2 cinta..kui3