♥ SeGalanyA AdA ♥

WelcOme To My Blog SEGALANYA ADA ThanKs For VisitiIng My BloG Dont Forget to give YoUr Comment by Syah Segalanya Ada

Koleksi Video Show syahman

Sunday, January 18, 2009

Weekend Yg Hepi

Assalamualaikum...
18/1/2009
11.56 pm

Fuh...memang letih sgt2..nape ek?sbb syah blk kl..blk umah kak ya.Pagi sabtu tu mula2 xnk blk.bila dipikirkan blk,dok bilik pun boring,jd syah pun blk la umah kak ya..sampai je kat Stesen BTS,kak ya mai amik.semuanya ada.Danila,Adam,Daniel and Abe mie.kitaowng pi Mid Valley ptg tu..fuh,ramainya owg,xyah cakp..bersumbat dlm Mid tu..cuba bygkan sebesar2 Shopping complex tu,bley gak penuh.Ini kerana ari tu ade pertunjukan sempena Chinese New Year,then ade open interview(job streest)..memang ramai la.

Ari tu,kitaowng pi cari kasut utk syah..sempena hadiah hari jadi yg lepas..kakak2 yg berpakat nk bg.yela,pi jalan2,pakai kasut hitam.Mcm askar la plak..hik3..so jalan2 punya jalan,xde berkenan..kalu ade pun,yg mahal punya.syah nk cari yg adidas punya,tp tak DI IZINKAN sbb xde diskaun.ahaks..so,pi la masuk metrojaya..dalam tu jumpa dua brand kasut..macho gak..1st tu pi tgk kasut yg dipakai oleh FAIZAL TAHIR..memang rock ar..superman..then pi tgk yg satu ag kasut yg gayanya spt owg bekerja..sayangnya,xde saiz.so kak ya suh beli yg rock tu..memnag nmpk janggal..tp nk wak camne,hadiah owg bg,mana leh nk pilih sgt..bersyukurla..

Kasut Superman

later,kitaowng pi la makan kat chicken rice shop..sempat gak la berposing amik gambar ngan anak2 buah..ahaks..ni la gmbr mereka yg cute nie..bapak sedara dia pun hensem gak..hik3

Danila cute
Man n Adam

balik je umah,syah di'kerjakan' teruk oleh kak ya and abe mie..hik3..diaowng mitk syah burn video n buat movie utk gambar2 mrk pi holiday..bukan satu tempat,4-5 tempat..dlm satu tempat lak ade dekat 100 lebih gambr..mlm tu,syah xtido sgt..yela,nk kena siapkan semua..tp syah berpuas ati..xkisah sgt pun..yg syah tau,syah bgn kul 7..subuh gajah..yela,tido kejap je..2jam je kot..xabis ag..after bekpas,sambung ag..wak movie..sampaila ptg..tu pun xjd sbb burner wak hal..ptg tu kitaowng pi taman technology kat bukit jalil..abe mie and kak ya pi jogging..syah?xjoin..sbb pakai bj cantik2 dah..sbb plan nk blk terus pas dr tu...haha..memang best la pi sana..






Setakat dulu la coretan hari nie..Weekend yg hepi...Wsalam

p/s : Takziah utk kawan syah yg telah kehilangan teman hidupnya...lima minit yg lalu... Alfatihah
Share

No comments: