♥ SeGalanyA AdA ♥

WelcOme To My Blog SEGALANYA ADA ThanKs For VisitiIng My BloG Dont Forget to give YoUr Comment by Syah Segalanya Ada

Koleksi Video Show syahman

Friday, January 9, 2009

In Library....After Exam


Assalamualaikum....
9/1/2009

Alhamdulillah,selesai sudah exam yg penuh dgn dugaan n cabaran..yg betul2 mengugat kesabaran,ketahanan..yg penuh dgn emosi yg berkecelarau...mana xnya,benda yg kena study byk..haha..Seminggu ni syah bermain dgn tekanan dan memerlukan ketahanan mental yg tinggi utk menghadapinya..Alhamdulillah,nasib baik ade kawan2 yg tolong syah n of course kami tolong satu sama lain dlm study ni..semuanya jd mudah.tmbh2 bila kwn2 gurl..yela,budak gurl ni,mengikut pemerhatian syah,mrk ni betul2 sistematik dlm study.mrk akan usaha bersungguh2 utk sukses..sbb tu bila kita bergaul dgn mereka,kita akan rasa selesa n konfiden dlm pembelajaran..Yup,memang xelok dipandang owg,tp kita zaman skg,kalu nk berjaya,kena guna segala usaha utk menggapainya..asalkan kita masih ikut cara yg dilunaskan oleh islam...tanxz to my frenz,TUAN,ANDY,QILA,WAN AINI,HUSNA..usaha u all for me,amat syah hargai..hope u all sukses lam pembelajaran.

Skng ni,9.30 mlm,syah di hdpn laptop,di dlm library yg penuh kesejukan,menemani ANAS yg sedang fokus study utk final paper mid sem examnya pd esok ari..Anas ni owngnya baik..hik3.disekeliling syah budak2 uia lain sedang menelaah pelajaran mrk,ade yg buat asgment,ade yg on9.

ANAS ABD RAZAK-study computer kot

Kalu diikutkan perancangan,weekend ni syah nk balik KL.yela,nk jumpa Abg halim ag nk amik CD lagu,nk antar roadtax keta kak wa kat abe mie ag n lain2..tp esoknya,ade program anjuran PERDANA di dataran Nilai Square.Khabarnya ade senamrobik,futsal,BBQ,mencari harta karun n lain2..well,syah pun dah lama xjumpa adik2 perdana.so esok je la peluang utk syah berjumpa ngan mereka..yg pasti ahad nie,syah geganapun (trademark mdm anisah) kena blk kl gak..Kak cah pun ckp nk tumpang sekaki nk blk.xtau la dia tu..bz semcam je sem ni.mlm ni pi Singapura.katanya ade urusan USIM.Dan yg pasti minggu dpn minggu bz gak..Antara keja yg syah kena siapkan:

- Proposal BMW
- Assigment Contemporary Issue
- Assigment IRK

Keyla,setakat ni dl..speaker lam library dah berbunyi menandakan waktu library nk tutup..so,c u guys again dlm lembaran kisah yg baru..da da..

Wsalam

Ikhlas dr:
Syah
Segalanya Ada.....Share

No comments: