♥ SeGalanyA AdA ♥

WelcOme To My Blog SEGALANYA ADA ThanKs For VisitiIng My BloG Dont Forget to give YoUr Comment by Syah Segalanya Ada

Koleksi Video Show syahman

Saturday, January 3, 2009

FAMILY @ KL

Assalamualaikum....

Sudah lama xberkumpul satu family bersama...krismas hari tu,my dad n my sis came to kl together..i'm really miss my dad so much..tp syah xleh luangkan byk masa sgt koz exam mid sem belum abis ag..jd kena ulang alik ke kl n nilai...sempat la kuar ngan mrk ke Mid.Ari tu memang ramai sgt owg dlm ktm..mcm sardin rasanya dlm tu..syah n kwn2 melekate mcm spiderman kat pintu..

sampai mid je terus pi cr fmly kat I Setan..then pi jaln2 n shopping..mlm tu tido umah kak ma..yela,malamnya kak ma wak solat hajat n tahlil kat kedai dia..dah lama xwak tahlil utk arwah mami.Malam tu syah yg azan,leader utk bc doa n yaasin..ok la..kena bg kat org tua utk leader lain2..huhu

then esoknya blk la syah ke nilai ngan kak cah..Sbb syah ade exam ag.kak cah lak ade program kat USIM..jd dia memang bz..yela,owg kedua JPP.xpela,dah tu dia minat.asalkan pelajaran,terabai..huhu..Ari sabtu,lepas je exam BI,syah blk kl..sbb mlm tu nk blk kelantan dah ngan FIREFly...huhu..bowing tahap dewa atas flight..firefly kecik je..kurang ruang utk bergerak..tmbah2 perjalanan mengambil masa 1jam 5 minit..memang bowing la...huhu..


syah xtau nk citer ape ag kat sini wak masa skg..dlm kepala syah skg ngah blur..byk sgt kena pk..yg penting,family syah,syah kena pikirkan sumting utk ubah segalanya...
nk taip pun,xtau nk taip ape da...huhu...yg paling penting i luved my fmly so much more than others..

n i miss so much my little angle..hehe..siapla nk blk weekend nnt..hik3

Wsalam
Share

No comments: