♥ SeGalanyA AdA ♥

WelcOme To My Blog SEGALANYA ADA ThanKs For VisitiIng My BloG Dont Forget to give YoUr Comment by Syah Segalanya Ada

Koleksi Video Show syahman

Saturday, January 17, 2009

Bantahan Palestin!Hancur ISRAEL

Assalamualaikum....
17.1.2009
-Sabtu -
12.20am

Ari ni MRC (mahallah representative council) bersama2 society n club di matrik UIA mengadakan rapat umum secara aman membantah kezaliman REJIM ZIONIS yg diLAKNAT oleh ALLAH terhadap palestin..Kezaliman yg dah masuk ke hari ke20 telah mengorbakan 1100 org penduduk xkira yg tua,wanita atau kanak2..

Setiap hari terpampang di dada akhbar mencoret perkhabaran dr GAZA.Diri syah ini dah xmampu nk baca n lihat newspaper tu aG..Dihati ni penuh dgn sedih n kecewa..terasa amat hina diri ini kerana tidak mampu berbuat ape2..jauh disudut hati bersyukur kerana Allah memberi keamanan di sekeliling diri ku ini.

Adakah cukup sekadar memboikot barang2 Barat?adakah dgn memboikot brg2 itu akan menghentikan peluru dr menembusi dada anak2 kecil?TIDAK!kita sudah terlambat!Mereka serang,menembak membuta tuli xkira tua dan muda.Ye,memang peluru tu hasil dr duit kita sendiri.tp kenapa baru SEKARANG kita nk boikot??kenapa bukan dr dulu ag?cuba kita MUHASABAH diri kita sendiri..

Alhamdulillah,remaja2 Uia ade kesedaran tntg penderitaan yg dialami oleh warga Palestin.Harap ianya berkekalan sampai bila2.

Laungan takbir! ALLAHUAKBAR

Muslimin dan Muslimat menzahirkan bantahan
Hancur2,hancur IsraeL


Bantahan hari ini dihadiri seramai lebih dr 400 pelajar matrik uia..Bantahan ini disertai juga oleh pelajar dr USIM,warga penduduk sekitar uia dan juga Murni Nursing..Bantahan dimulakan dgn ucapan dr wakil pelajar,pemimpin society dan juga principal Mahallah.Ucapan mereka penuh dgn smgt yg tinggi,kemarahan yg membara!
"Hancur2 Kafir,Hancur2 Israel"

Harap2,bantahan kita,didengari PBB,agar mereka lebih bersikap adil terhadap kita,agar negara arab bersatu pertahankan saudara Islam kita..Syah xnk citer disini isu PBB,OIC,LIGA ARAB,MESIR n etc kerana ia amat sensitif...biarla sama2 kita pk..br je syah bc berita tntg Presiden Iran yg lantang bersuara terhadap sikap dunia arab..dan syah rasa pe yg dikatakan itu memang ade kebenarannya..

Jd,dipengakhiran ini,marilah sama kita doakan agar Palestin masih ag bertahan,mempertahankan negara,agama dan bansgsa mereka..sama2 jg kita berdoa agar roh mereka bersama para Syuhada..sama2 juga kita aminkan doa agar Allah menurunkan bala terhadap Zionis Laknatullah.AMIN! TAKBIR!!!!!!!!!!

Wassalam..

Share

No comments: