♥ SeGalanyA AdA ♥

WelcOme To My Blog SEGALANYA ADA ThanKs For VisitiIng My BloG Dont Forget to give YoUr Comment by Syah Segalanya Ada

Koleksi Video Show syahman

Monday, December 15, 2008

GatherIng NICE

HAVE A NICE DAY WITH NICE

Assalamualaikum w.bt....
14/12/2008

weekend lepas syah isi dgn sebaiknya..syah join program gathering kumpulan NICE bertempat di Taman Pertanian Malaysia,Shah Alam..Alhamdulillah semuanya anggota Nice ade disana melainkan Taqie yg mengikuti program di Kelantan.

Banyak gak aktivti yg dijalankan sprt LDK, mini showcase,barbeque,night walk,explore race and NICE in Person..yg penting mandi kolam..hik3...petang tu kami diagihkan kepada 3kumpulan..syah satu kumpulan ngan Safwan..byk gak la yg kami tukar2 citer ptg tu dlm LDK.lepas solat asar,ade perbincangan dlm kumpulan utk mini showcase mlm nnt..group syah mempersembahkan pentomin sajak.group afiq n izwan,berlakon...pape hal,semua nya sempoi...sblm mini showcase,ade pengisian rohani skit..lepas maghrib..fuh,punya la kami menangis semua.yela,diungkap kembali kisah lama...cerita tntng kasih sayang seorang ibu...sedihla..then lepas isyak br kami start next program...ni la gmbr2nya

Safwan as a Fasi

Sebelum n Selepas pengisian Rohani

Group Safwan
Group Izwan
Group Afiq

After that,syah lak dijemput utk membuat persembahan nasyid..oleh sbb xready langsung,syah pun ajak la Ihsan(ex Aeman) n Safwan utk sama2 menyanyi..lagu pe?lagu Jalinan..later on NICE mula beraksi dgn lagu Delusi Ummi n Syukurlah

abis semua abis skali ngn berbeku tu,bermula aktiviti yg menakutkan..NIght walk..sowg2 kena jalan malam tu..mlm tu ade budak yg jatuh koz terkejut,ade yg menjerit..syah relax je..owg laki..tp yg paling best,Safwan..kitaowng laki dah gerak dl,dia yg peserta akhir skali..kitaorng nk kejutkan dia..tp yg paling melucukan,dr starting checkpoint,dia bley lari kejar budak2 girl yg dilepaskan sebelum dia..'penunggu' 2nd checkpoint pun xsempat nk bg kejutan kat dia..dia punya sprint punya la laju..hahaha..Safwan2...

keesokan harinya ade explore race..letih la gak koz kena naik bukit,kena lari ag.mcm2..xdpt nk citer kat sini koz best sgt2..memang konfom letih sgt2 explore race tu..yg pastinya,syah group no 1 yg siap semua tugasan.hik4..last skali aktiviti,penyampaian hadiah..semuanya yg hadir dihargai..semua group dapat hamper..mrk yg dtg awal,dapat hadiah.mrk yg sempoi,pun dpt hadiah..

Pape pun,prgm ni bley la tahan..wpun byk kekurangan tp bley ditime koz ni 1st pgrm anjuran nazz..Well done NICE..
Share

9 comments:

iz said...

Salam.. hee gath yg best~ =D
Adeh..gelak lagi bila baca posting ni..

Syah Segalanya Ada said...

haha...mesti gelak pasal safwan...kan2?

iz said...

yup.. sapa lg..=D
org tu pun ok gak.. bg salam kat antu.. bijak2. act mana tau hantu tu islam ke x?

Syah Segalanya Ada said...

haha...xtau la pe yg mrk buat skg nie..huhu

Umair said...

best.. hehe~

Syah Segalanya Ada said...

haha...nnt kalu nazz wak prgm ag,kita pakat2 pi ok?

iz said...

okeyh2!! ^_^

Syah Segalanya Ada said...

xpi ke show niec kat jb rasanya 11hb nie

iz said...

x. lgpun JB tu jauh~ Act, Iz x suka sgt konsert2 live ni =D