♥ SeGalanyA AdA ♥

WelcOme To My Blog SEGALANYA ADA ThanKs For VisitiIng My BloG Dont Forget to give YoUr Comment by Syah Segalanya Ada

Koleksi Video Show syahman

Friday, November 14, 2008

Minggu Pertama,Semester Akhir,Tahun Akhir.....

Assalamualaikum wbt....

Hari nie Hari Jumaat.14/11/2008 pukul 12 pm....
Syah br je abis kelas Critical & Creative Thinking.....skg nie dok tepi tingkap dlm bilik,mencari2 wireless yg ada...

Minggu pertama nie xla bz sgt..ok jah..1st day syah kena register course n amik timetable..well,bley dikatakan pack gak jadual sem nie..xde hal,bley follow nya..tp yg teruknya subject yg syah amik nie btul2 memerlukan usaha yg kuat..huhu..

1st asgmnt,BMW (Basic Research Methods And Writing Reports)..fuh..memang tough tahap dewa..bley tahan gak complicatednya..skg nie group syah kena cari satu topik yang referencenya ade kat library,yg ade kaitan ngan course syah..

then topik tu kena jdkan lagi lagi n lagi spesifik....huhu...semalam pi consultation..tgk la sample2 report yg student sem lepas wak..fuyooooh...memng mantap ar...terasa gak down skit..tp nasib baik group member saling support menyaport....

Sem ni gak la syah dpt lecturer yg paling strict(tegas) kat uia nie..memang tertekan la jdnya...tp bila difikirkan secara positif,ia untuk kepentingan n kebaikan diri sendiri gak..ko guano???huhu....

well,i just recieve a message from my former lecture in pj...she's leaving this afternoon..i'm a little bit feel lost a person who really2 take care of me here..tp dia selalu bgtau, WALAU JAUH DIMATA,TP KITA PASTI DEKAT DIHATI....rite now,all i can do is pray for her succesfull in her study...yg penting,mdm nell ade ag..nnt nk pi gak umah mdm nell kat gombak tu..huhuhuhu...
Kenangan Terindah (ANDY,MDM NELL,MDM SALLY,SYAHMAN)

keyla,got to go...

Wsalam...
Share

1 comment:

Anonymous said...

hmmmm, terharunya rasa. Tapi tak pa, as i always said, it s the thought that counts. I wish you and your friends all the best in whatever that you do. Percayalah, setiap hari yang kita lalui, cabarannya pastui berbeza, berbeza situasi dan tahap kesukarannya. dan percayalah, setiap cabaran yang kita lalui akan membekalkan kekuatan jasmani dan rohani insyaAllah. teguhkan dirimu, dik.