♥ SeGalanyA AdA ♥

WelcOme To My Blog SEGALANYA ADA ThanKs For VisitiIng My BloG Dont Forget to give YoUr Comment by Syah Segalanya Ada

Koleksi Video Show syahman

Monday, October 27, 2008

Kisah Kelate

Salam Sejahtera Semua!!


Sambung citer ni...cite BALIK KAMPUNG KELATE!!


well,kisah2 ni syah taip time kat kg la..taip dlm word je.then copy paste terus..yela,nk pi on9 bukan senang kat sini..xde wireless sgt..adepun kat kfc..xkanla nk pi dok bercangkung dpn KFC..hik3..


hurm..memang nyaman bila 1st jejak kaki ke kelate..udaranya bersih,dingin..pa pe pun,syah rasa bertuah sgt..nape ek.ni ha nk citer..


1st day kat kb,syah jd driver papa..kemana saja papa pi,situla syah pi..yg jd syoknya bila papa happening sgt2..suka tgk wajahnya yg tersenyum.ari tu kami pi 'sobek' ataupun ubahsuai keta..keta wira dah kena ubahsuai,pastu keta CRV lak jd mangsa..CRV ni keta che yah la..ala,tukar radio je.hik3


then,syah ask papa nk fon br..second hand punya..papa ok je.jalan punya jalan,stop by kat kedai tlpn.tgk handphone papa yg dibaiki..smbil2 tu papa suh tgk yg berkenan..memang ade yg berkenan,tp time tu xde mood lak nk beli yg baru..jd cancel la..

Ontheway ke next destination,papa ask syah camne wak assgment kalu laptop xde.jd syah citerla kat dia yg syah kongsi ngan kak cah,kakak syah yg ke4.Dia pun terus suh pi kedai komputer..pi beli laptop..ape ag,kami pi la cari.2hari kami wak survey,ask owg tu,ask owg ni..yela takut2 kena tipu...Finally,my new laptop..


ACER ASPIRE 4930

Alhamdulillah..Allah telah beri rezekiNya kat syah..skg syah mudah nk wak kerja,nk on9 n menaip.xyah pi cc dah..tp......bajet pun naik gak la..yela,nk kena jaga laptop bukan senang..kena jaga betul2..nset punya topup pun dah byk membazir.huh!xpe,kita semakin dewasa,tmbah2 lelaki,kena pandai berdikari,pandai menguruskan kewangan..jd ni la masanya..!!!ChaYokkKK!!!!


Anyway,Tanxz PAPA..luv u so much!mwwaaaaaH


Share

No comments: