♥ SeGalanyA AdA ♥

WelcOme To My Blog SEGALANYA ADA ThanKs For VisitiIng My BloG Dont Forget to give YoUr Comment by Syah Segalanya Ada

Koleksi Video Show syahman

Monday, September 8, 2008

Doakan keselamatan Keluarga Syah

8/92008

fuh...what a tough week for me...syah bz bebenor minggu lepas..memang dr pagi sampai malam dipenuhi xtiviti..samada group diskusi atau pun club punya keja...

anyway,syah nk share la benda paling menguji diri syah sekeluarga...
ari khamis lepas ayah syah telah ditimpa kemalangan..dia telah melanggar pembahagi jalan..keta bley dikatakan rosak teruk gak...n dia just sengal2 bahu je...alhamdulillah xteruk sgt cedera...jd syah cdg2 nk blk jumaat mlm..nk melawat dia camne..bila nk balik,kak ya kol..dia ckp dia br balik hospital..kanta mata dia telah terkoyak n cebisan kanta mata tu masih ag dlm mata dia...
p/s: berhati2 ek mrk yg pakai kanta mata

then a few minutes later,kak ma kol,dia ckp ariesya demam teruk...pg tu ariesya kena sedut gas pe nth untuk mencairkan kahak...
bila syah pulang ke kb,syah terus paksa papa untuk ke hospital untuk medical check up..paksa punya paksa,dia xnk gak..letih nk memujuk...mlm tu dia panggil sedara mara berbuka puasa kat umah...dah kebetulan man ada,jd dia ajakla...letih gak mlm tu melayan tetamu..xpe,tetamu bw rezeki,...hik3
pg ahad syah pi settle hal bas budak2 kelantan yg nk blk beraya..alhamdulillah,50% dah settle..skit je ag...pg tu juga kak ma kol ckp yg ariesya dah dimasukkan ke HUKM kerana dijangkiti kuman dlm peparu..skit je...tp sbg langkah berjaga2..jd dia dimasukkan wad..

syah rancang mlm tu gak syah nk singgah di HUKM nk tgk ank buah kesayangan man nie...time berbuka puasa dipertengahan jalan,kak wak kol syah...satu berita yg mengejutkan...

papa syah telah jatuh pitam n kepala dia telah luka akibat jatuh atas pasu2 hiasan yg kecil...akibatnya kena 3jahitan..tekanan darah dia la 174...tinggi gak...nasib baik time tu pokcik pi ade kat umah..kalu x..xtau la..xde sape pun.. ;-(

ape yg wak syah sedih skg ialah syah xde di sisinya skang...dia dah la skit.tp anak2 nya xde...tambah2 anak2nya sakit dlm satu masa...susah dlm satu masa...inilah dugaan drNya..syah time seadanya...Moga2 iman syah n kuarga bertambah kuat n utuh..amin..

doakan keselamatan n kebahagiaan kami..AMIN..........



Share