♥ SeGalanyA AdA ♥

WelcOme To My Blog SEGALANYA ADA ThanKs For VisitiIng My BloG Dont Forget to give YoUr Comment by Syah Segalanya Ada

Koleksi Video Show syahman

Wednesday, August 13, 2008

Minggu Cuti Di Kampung

Assalamualaikum....

2/8/08 ari tu syah blk kg..well,memng letih sgt..ari tu kena handle bas sbyk 5 buah bas..
Byk gak masalah yg timbul mlm tu...bukan masalah dr pihak pengurusan,tp tiada kerjasama dr student sendiri..memng letih..huhu..

balik kg syah mcm xcuti pun..tiap2ari mesti ade kerja yg perlu dibuat...ade pi makan umah sedara mara...jumpa nenek,mak sedara n lain2...boleh dikatakan tiap2 ari syah kuar umah..yg paling sedih bila ari keetiga cuti,abg fadli UNIC msj syah..dia ajak syah pi kl untuk teman dia show kat UM...nape sedih??sebb ari tu syah demam teruk..pi check kat KBMC...so doc amik darah untuk dipastikan tiada ape2 kat syah...well,result dah amik,xnk citer la ape keputusannya...huhu...dahla xdpt pi show UNIC,demam panas lak tu...

Kebah je demam,syah kuar kb ag...meeting ngan lajnah perhubungan luar Perdana...ye la,nk hanle bas untuk balik ke Uia plak...6 buah bas tau..tension..ari balik pada pagi ahad tu(10/8/08) memng meletihkan...lebih letih dr time nk balik ke kb..bukan ape...sepatutnya semuanya berjalan lancar koz kami ajk dah susun n wak perancangan rapi..tp penumpang2 wak hal..mrk nak naik di pertengahan jalan tanpa memaklumkan kepada pengurus (perdana)..jd berlaku kekalutan la pagi tu..dah la bas semuanta datang lambat...kena plak ade bas yg rosak..syah la yg kena naik bas rosak tu..kul 11.30 berbertolak.pagi lak ade parent yg marah kat pengurusan syah..nasib baik papa ade..terus backup syah n menguncikan mulut parent tu...huhu.

alhamdulillah semuanya dah settle..ade permintaan ag dr parent2 agar syah yg handle bas untuk balik ke kelate raya nnt koz mereka percayakan syah...alhamdulillah...ini la gambar2 syah time cuti...xde kerja...haha..

wssalam







Share

No comments: