♥ SeGalanyA AdA ♥

WelcOme To My Blog SEGALANYA ADA ThanKs For VisitiIng My BloG Dont Forget to give YoUr Comment by Syah Segalanya Ada

Koleksi Video Show syahman

Wednesday, July 16, 2008

Alhamdulillah...

Assalamualaikum....
lamanya xposting diblog sendiri..windu sgt2 nk taip citer seharian syah...hhuhu..syah memng bz sgt2..dtg cc pun juz nk cr bahan assgment..

anyway,dlm bz2 ni,syah sempat gak mengisi masa yg ade dgn berlatih nasyid ngan kawan2 n sifu syah,abg hazami...Alhamdulillah,byk dah pelajaran yg diperolehi..dan pada masa yg sama gak,syah berlatih lagu br..

Lagu baru ni adalah hasil ciptaan abg halim devotees yg berjudul SEGALANYA ADA...well,lagu ini menceritakan tntg perbandingan antara mrk yg serba kekurangan dgn serba lengkap...hurm,syah dah record lagu ni..tp lagu ni direcord dgn laptop syah je...jd xmixing n xmastering pun...ni pun direcord untuk simpanan peribad..huhu..

Anyway,hope kwn2 dpt dgr lagu SEGALANYA ADA n komen lagu ni dr segi vokal syah n lagu itu sendiri...sila tinggalkan komen anda disini ek...

orait.syah perlu berundur diri dah..mlm ni ade aktiviti penjualan tiket basdi uia..hik2..insyaAllah syah akn posting ag..

Wassalam ;-)Share

2 comments:

my_inteam said...

SEGALANYA ADA, lagu tu mmg best dah; semunyer ade,
tpi Vokal syah; ana rasa piching lari ntah kemane arr; penghayatan kureng, x de lansung...ntah lah nak ckp x kna; slp ckp plak nnti tkut terkena... hehe Maaf ana grau je; huhu~ mcm x cayer syahmanz..suara anta bgus, tahniah2ni firstime ana dengar suara anta huhu~ best2 ana kasi 4 Star...

Syah NurFantz said...

xdela...memng btulpun..pitch ade lari skit...kurang skit penghayatan...maybe wak sambil lewa kan..yela untuk pribadi je..huhu