♥ SeGalanyA AdA ♥

WelcOme To My Blog SEGALANYA ADA ThanKs For VisitiIng My BloG Dont Forget to give YoUr Comment by Syah Segalanya Ada

Koleksi Video Show syahman

Monday, June 2, 2008

Suka & Duka silih berganti

Assalamualaikum..
lama xwak coretan kat sini..

weekend lepas,papa dtg ke kl ngan che yah..well,byk masa yg kitaorng isi..malam sabtu kami ke kenduri kesyukuran,then keesokannya kami ke kepong untuk menghadiri majlis perkahwinan,ptg lak ape ag,serbu sogo la..sampai la kul 9 mlm lebih...

ari ahad kami ke mid valley plak..yg ni memang letih..yela,kena jalan satu mid valley..perempuan xpela koz diaorng shopping,kami ni lelaki.xde menda nk wak.. ;-p tp kat sana dpt la jumpa Clifford N The Gang..ni gambarnya


Kat mid,kami pusing sampai kul 5..blk je umah,terus packing barang n berangkat ke umah kak ma...koz mlm tu,lepas mkn umah kak ma,nk antar papa ke subang then syah kena balik ke uia pj..

ari ni (2/7/2008) kul 2 ptg kami ke One utama..i mean members kelas kami including our Lectures..1st activities kami ialah makan kat MCd..haha..kat sana byk yg kami borak2..ade yg kena usik,kena kacau n lain2..hapenning la..haha..

then kami pi main bowling...4 sure,syah yg jd juara.hik4...lepas main,kami pi solat n jalan2..yg best kami dpt jumpa eizlan yusoff(btul ke nama),pelakon dunia baru,n paling penting ni hah,tgk gambar!!Spiderman ade,alien ade mcm2...
Hell Men
help USS!!!!!!!!!!

journey to the centre of the earth

bakal pasangan bahagia..amin

sape nie???

Malay hero

reporter

kami ke sana ngan ank2 mdm sally n mdm Nelly...memang best sgt2..setiap org kena pegang kanak2..kira kitaorng jd bapa n mak la..haha..

well,mlm ni malam terakhir syah kat uia pj..sedih tu ade la gak..byk gak kenangan kat sini...dpt kwn2 baru,dpt pengalaman br n lain2...hum,syah nk amik kesempatan nk ucap thousand thousand thousand to my lecturers yg xjemu2 didik syah n layan kerenah syah...hope dihalalkan ilmu yg dicurahkan selama ni...

untuk kwn2 pj,tanxz untuk layanan u all kat syah...syah hargai sgt2..basyir,omar,nathir,sal,sara,husni,hafizah kwn2 kat cc n kawan2 yg lain yg xdisebut nama mrk...

WassalamShare