♥ SeGalanyA AdA ♥

WelcOme To My Blog SEGALANYA ADA ThanKs For VisitiIng My BloG Dont Forget to give YoUr Comment by Syah Segalanya Ada

Koleksi Video Show syahman

Monday, May 19, 2008

Weekend Yang BEst

Assalamualaikum...
Bismillah....

weekend yg bz...rasa lama skali xsentuh keyboardnie..hehe.erm...memang pun..mana xnya..weekend syah kali ini penuh dgn aktiviti..tu pun terpaksa xmenghadiri/mengikuti beberapa aktiviti spt jamuan makan di rumah lecturer.Ari sabtu,syah ke gombak untuk menghadiri majlis persandingan kenalan lama family syah.syah kenal ngan mrk ni bila kami sama2 menunaikan umrah time syah darjah 3 rasanya..dah lama syah xjumpa,skg br bersua kembali..msg2 dah lain...anyway,Selamat Pengantin Baru buat kak Farah,moga2 bahagia ke anak cucu..Amin...yg best skali,cik n ayah ya ade sama kat kl...dah lama xjumpa mak sedara syah.rindu sgt2...

Kak Farah n her Husband


Family kami

Hari ahad syah ke sri pentas untuk menguji bakat akademi nasyid...tp nasyid xmenyebelahi syah bila kawan syah terlupa lirik...syah xsempat nk kuarkan suara dah kena stop..koz dah memang rule,kalu lupa lirik,memang out terus... ;-( xpe,kawan syah berdebar,1st time.hehe..to yg bestnya ari tu,syah dapat kenal ramai kwn2 baru spt fahizuan..dpt gak kenal group br nie..gorup nasyid girl..diaorng memang best sgt2 nyanyi..n diaorng terpilih..syah xtaula saringan kedua mrk lepas ke x..n kumpulan erat,group dr kelantan,xtau la dpt x..syah br je msj mrk..harap2 dpt..ade gak wakil dr kb..

farah fauzana n wahid


Time audition,syah dpt saksikan melodi secara live..dpt tgk camne krew mrk wak keja..n paling penting,dpt tgk wahid n fara fauzana..best...n paling penting ag,dpt gak menyemakkan muka dlm acara live tu..hehe.. ;-p ramai la gak yg dtg..lebih kurang 300 org kot..mcm2 ragam syah tgk..ade yg lucu,ade yg mengkagumkan syah...

ptg tu,syah janji ngan kak ma nk jumpa kat sogo...lama gak syah tunggu diaorng sampai syah tertido kat foodcourt sogo tu..(1st time tido kat public camtu)..sampai je kat umah,mandi2,solat n terus tido mati...

ari isnin,kak ma plan picnic kat sungai congkak...kami pi ngan family kak ya, n of course cik,kak nani n farhan pi gak...sampai kat sana xde org pun ag...ape ag,bina khemah,sediakan tmpt makanan n bush!!!!mandi....hehe..sejuk sgt3..sampai masuk ke celah tulang..muka anak buah syah pun jd putih....even abg2 ipar syah pun,last2 time nk balik br rendam...hehe...tp yg paling penting skali,picnic ni dpt mengeratkan hubungan kami sekeluarga...bukan selalu..kan?keluarga tu penting dr segala2nya...rite.?




Balik je dr picnic,terus ke kedai kak ma..ade customer nk jumpa...settle keja kak ma,terus bergegas blk umah koz abg halim devotees nk dtg umah kerana urusan bisnes...anyway abg halim,tanxz ek koz sudi luangkan masa dtg ke rumah..ohya,nntkan kemunculan album kedua DEVOTEES....key guys,c u again...
Wssalam....Share

No comments: