♥ SeGalanyA AdA ♥

WelcOme To My Blog SEGALANYA ADA ThanKs For VisitiIng My BloG Dont Forget to give YoUr Comment by Syah Segalanya Ada

Koleksi Video Show syahman

Monday, May 26, 2008

Group Presentation N Hazami Music

Assalamualaikum...
23/5/2008

wah,akhirnya dah lepas satu azab..huhu...actually dah lepas satu bebanan..group presentation..
anyway semuanya berjalan lancar..tp syah yg gelabah skit ari tu..xtau nape..ade gak beberapa point yg terlupa.well,syah bergroup ngan umid,andy n adilet..ngan budak rusia tu..hehe..well,ari tu,umid dpt lakukan yg terbaik..n dia la yg the best ari tu..syah pun sokong..dia usaha sgt2 nk present yg terbaik..n dia deserve untuk semua usahanya itu..well,gambar2 ni maybe xterang koz time tu kitaorng dlm kegelapan..hehe...dlm library..bilik presentation..

group pertama(sam and lain2)
Tgh Dengar presentation

Hafizah present tntg Universiti
Introduction Shahnoza yg mantap

well,kelas syah start kul 3 sampai kul 5..letih syah ari tu..blk je hostel syah terus kemas2 barang syah,,koz kul 6 nk gerak ke kelas abg mie lak..mlm tu,memang best..syah pun dah improve skit(abg mie yg ckp) tp yg penting,dia ckp suara syah ade gemersiknya..huhu..xtaula..sifu yg ckp..diakhir kelas,syah dapt jumpa SHAH..ala,yg duet ngan ella tu..dia dtg jumpa abg mie..well,tuannya biasa je....well,ni skit gambar2 dlm kelas abg mie..dia xbg sebenarnya amik gambar,tp syah amik senyap2..sowi abg mie..

Classmate
Blaja scale dlm nyanyian

setakat ni la dulu..syah ade keja skg nie nk wak..nnt kalu ade citer baru,syah kongsila..ok?

Wssalam
Share

No comments: