♥ SeGalanyA AdA ♥

WelcOme To My Blog SEGALANYA ADA ThanKs For VisitiIng My BloG Dont Forget to give YoUr Comment by Syah Segalanya Ada

Koleksi Video Show syahman

Sunday, April 20, 2008

HEpi BEsday To Arif Aeman

Assalamualaikum... ;-)

well,18hb ari tue dah genap 4tahun anak sedara syah..ptg jumaat tu,syah bergegas blk ke umah k.ma,yela,nk sambut hari jadi anak buah yang paling nakal...sampai2 je kat umah k.ma dah pun kul 8..Maghrib pun dah lewat..nsb baik sempat...Sesampai je kat sana,tgk2 besday boy tido...huh!cancel la nmpknya besdat party..

Keesokan arinya,kitaorng kuar ke kedai butik k.ma dl..well,her bussiness dah maju..byk tempahan yg dpt...Rezeki dia..well,kat kedai k.ma borak2 ngan k.mai,k.zura(pekerja k.ma) jap..dah lama xjumpa ngan diaorng..smbil2 tgk kedai br k.ma..after dat.we all kuar ke tesco ampang..nk sambut besday arif la..dah semalam cancel.kena wak gak ari ni(19.4.2008)..kitaorg wak kat pizza hut tesco ampang..Tanxz to pizza hut..

1st kak ma xnk wak.dia ckp dia malu koz ramai sgt3 orng kat sana..huhu..tp syah n abe heeza xhirau pun..dah benda btul kan...ha4..maka terlangsungnya hari jadi besday boy yg ke4...well,i have a picture n also a short clip...dah upload dah gambar2 nie...anyway,hepi besday arif aiman



c u again guys



Share

No comments: